We horen in toenemende mate ervaringen van medewerkers die meer en vaker thuis werken.

Ondanks dat er toetsenborden, beeldschermen e.d. zijn geregeld blijkt het toch niet altijd mogelijk om de werkplek thuis goed in te richten en treden er klachten van schouders, nek, armen en rug.

Ook het werk ’gedrag’ is thuis anders. Het blijkt vaak lastig om bijvoorbeeld een goed ritme te vinden, pauzes te nemen, het werk efficiënt in te delen, de balans werk-privé te bewaken.

We merken dat dit nog meer zorg op maat vraagt. Geen mens is hetzelfde, iedere werknemer is weer met andere adviezen of hulpmiddelen geholpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als medewerkers vragen en/of klachten hebben ten aanzien van het werken thuis.

We kunnen ook thuis een werkplekonderzoek uitvoeren of op afstand helpen om een oplossing te vinden.

 

Welkom op de site van Werkhouding+

Door een verkeerde werkhouding kunnen fysieke en soms mentale klachten ontstaan die de productiviteit en het werkplezier van medewerkers negatief kunnen beïnvloeden. Dit kan zelfs tot verzuim leiden. 

Werkhouding+ richt zich op organisaties die de productiviteit juist positief willen beïnvloeden en de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers willen vergroten.

Wij bieden diensten aan gericht op het stimuleren van gezond werkgedrag en eigen verantwoordelijkheid in samenwerking met medewerker en organisatie.

Praktische trainingen en individuele werkplekonderzoeken, maar vooral maatwerk gericht op medewerker, organisatie en werkomgeving. 

Dit doen wij bij voorkeur preventief. Maar zijn er al klachten? Dan richten wij ons graag op herstel en het voorkomen van erger.

Mocht u interesse hebben en meer willen weten over onze trainingen en werkplekonderzoeken?

Bel of mail gerust!

 

 

werkhoudingplus animatie-handenwerkhoudingplus knop website

      werkhoudingplus Thuis werken      

 

 

 

links