Aanpak


Betrokken, praktisch, preventief en oplossingsgericht. Deze woorden vatten onze aanpak samen.

Betrokken omdat we u graag ontzorgen door u het werk uit handen te nemen. We starten altijd met een goed gesprek. Hierin komen we erachter wat u wilt en hoe wij u kunnen ondersteunen. Ook maken we eventuele onderliggende problematiek bespreekbaar bij uw medewerkers. 

Praktisch omdat we uw medewerkers trainen en zorgen dat ze daadwerkelijk in beweging komen. De bevindingen koppelen we altijd aan u terug. Niet met eindeloze verslagen, maar met duidelijke adviezen en aanbevelingen. Ook krijgt elke deelnemende medewerker een eigen ‘paspoort’ met daarin persoonlijke tips voor gedrag en houding. Resultaat: uw medewerkers worden zelf verantwoordelijk gemaakt en kunnen de tips snel en flexibel toepassen. Ook thuis.

Oplossingsgericht omdat we ons richten op duurzame inzetbaarheid waarbij de stelregel is dat voorkomen beter is dan genezen. Hierbij gebruiken we een integrale aanpak. Dit betekent dat we niet alleen naar de fysieke, maar ook naar de mentale en sociaal-emotionele aspecten kijken. De ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel. Naast signaleren verwijzen we ook door naar andere professionals uit ons netwerk wanneer dat nodig is.

Preventie is wat ons betreft het sleutelwoord. Preventie van ziekteverzuim, maar ook preventie van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Want voorkomen is beter dan genezen. 

      werkhoudingplus Thuis werken      

 

 

 

links