Resultaat

Samenwerking met Werkhouding + levert u veel op:

  • Daling van het ziekteverzuim en de ziektekosten;
  • Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen;
  • Energieke werknemers en hogere productiviteit;
  • Open communicatie;
  • Een goed imago: u zorgt voor uw werknemers.

 

 Vanuit Partou hebben we op een aantal locaties een werkplekonderzoek laten uitvoeren door WerkhoudingPlus. Hierbij is zowel preventief als bij (fysieke) klachten gebruik gemaakt van de deskundigheid en ervaring van WerkhoudingPlus. Wij hebben de inzet van WerkhoudingPlus ervaren als zeer professioneel, meedenkend en duidelijk. Er wordt niet alleen gekeken naar de medewerker zelf, maar ook naar de inrichting van de werkplek en de andere collega’s op de locatie. Er volgt een uitgebreid rapport met goede tips en bruikbare adviezen om de werkplek zo min mogelijk belastend te laten zijn en onze medewerkers op een gezonde wijze hun werkzaamheden te kunnen laten verrichten en uitval te voorkomen.

Carola Klein Koerkamp, HR Business  Partner Regio Noord

werkhoudingplus logo Tactus Met de dames van Werkhouding+ hebben we een gedegen en professionele partner binnen gehaald. Ze doen onderzoek naar de werkplekken van medewerkers en geven instructies waar nodig. Ook nemen ze zelf een signalerende functie op zich zodra ze op een locatie zijn en voorzien ze onze organisatie van waardevolle informatie. Samen met Werkhouding+ geeft Tactus Verslavingszorg vorm aan een goed preventiebeleid. Onze medewerkers geven aan dat ze zich serieus genomen voelen en gaan concreet aan de slag met de gegeven adviezen, die ze krijgen in een persoonlijk verslag. Daarnaast krijgt Tactus per medewerker advies over de inrichting van de individuele werkplekken en indien van toepassing welke aanpassingen gewenst zijn.

Norbert Mimpen, verzuimadviseur Tactus verslavingszorg 

 

werkhoudingplus logo doomijn    In het verleden hebben wij al eerder naar tevredenheid samengewerkt met Werkhouding+. Ik hoefde daarom niet lang na te denken wie onze tiltraining zou gaan verzorgen. Irma komt haar afspraken na, is zorgvuldig en bereidt zich goed voor. Tijdens de training is ze goed in staat om aan te sluiten bij de leerbehoefte van de deelnemers. De werkplek bezoeken hebben veel praktische tips en eye openers opgeleverd. De evaluatie van de training heeft Irma professioneel teruggekoppeld. Kortom, een volgende keer weten we Werkhouding+ weer te vinden.

Nelyandra Schiphorst, HRD adviseur Doomijn

Enige tijd geleden heb ik bij Irma Jansen van Werkhouding+  het programma ‘Gezond werken gevolgd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en heb nu minder last van mijn rug door de tips die Irma mij gegeven heeft en die ik in het werk kan toepassen. Collega's die rugklachten van het werk in de kinderopvang hebben kan ik deze cursus zeker aanbevelen.

Miranda van Blokland, Medewerker Doomijn

 

werkhoudingplus Icarekl“Irma Jansen van Werkhouding+ heeft tijdens het herstel van mijn klachten professioneel meegedacht aan verbeteringen en oplossingen die ik tijdens mijn werk kan toepassen. Dit om ook in de toekomst klachten te voorkomen. Het gaf mij goede inzichten van waaruit ik met mijn werkgever in gesprek kon. Ze is helder in haar adviezen en heeft een vriendelijke en warme manier van benaderen. Regelmatig nam ze contact met mij op om te kijken hoe het verloop ging. Bedankt hiervoor!”

Medewerker Icare     

 

werkhoudingplus logo IjsselheemSamenwerken met Irma en Heidi is “Even tijd voor de medewerker zelf”.

Op een positieve manier krijgen ze tools aangereikt waarmee ze aan het werk kunnen om draagkracht en draaglast in balans te houden. Leren luisteren naar je lijf.

Van alle deelnemers een positieve en enthousiaste feedback.

Chris van der Molen Arbo- en preventieadviseur

      werkhoudingplus Thuis werken      

 

 

 

links